The Sky

Home about Linkies Stuff
PROBLEMS COME AND GO :)
Sunday, March 13, 2011 | 3:06 AM | 0 Bubles
Yeahhhhhh , problems ? It will come and then go without knowing that kita yg susah ! kan kan ? Erm , menipu ? Aku belajar banyak bende minggu nie , seriously :) 
Janganlah sukaaa sangat menipu kay ! :)
Tak kiraaa apa pon yg berlaku , cuba lah untuk jujur dalam perbuatan ! kerana suatu saat akan terkeluar jugak benda tuh ! Heeeeeeeeee :)
Erm , 1st problems is , AKU TAK READY lagi nak pakai tudung , Ibu , Please paham ! Alasan ibu : Kakak , ibu taknak kaka jadi mcm ibu dulu lah , rambot merah , lepas , gerbang macam hantu kak limah ! ( hahaha , kak limah kea ? aku tengok gambar ibu waktu tahun2 , zaman2 mude dea oke je , tade masalah )
Tuh satu , haissssshhhhh ! Lagi satu , kantoi denagn ibu pergi KLCC tk bgtau dea , why nak tipu ? kan kan ? Abah cakap( lepas dah kantoi , dea brainwash aku ) , ape salahnyaa jujur , abah bole bgy duet , siap hantar lgi kat tempat ! Yeaaahhhh , FINE , abah bole hantar kan ? tpi pena kea kakak mintak tolong hantarkan kea PN tuh abah rajin nak hantar , penat lah , ape lah ! =,=' ALASAN !
Dah jadi baru nak menyesal , kan kan ? Abah nie !!
Then , ASAN , EFA and EDDY (jika nama anda disebot , anda pembawak masalah kepade hidup saya :)
ASAN : ape masalah kau sebenarnyaaa nie ? kau cinta aku , then what ? aku dah ade orang laen kan , baru kau nak menyesal , kan ? dulu , nape kau sia-siakan aku ? bodohhhhh ! Naseb kau besties BF aku tau , bodoh bodoh !
EFA : kau admired BF aku yea ? ade aku kesah ? yg penting aku tk rampas dea dari kau , lgi pon waktu dea single dulu , nape kau tk cari dea , jujur , buad sesi luahan perasaan kea ? kau nie pulak bangang !
Lastly , EDDY : setan kan kau nie ! haissshhhhh , nak menipu tk jadi , pegi mampussss kay ! :P , hahahaha
So , the moral of the story is :
1: hargai seseorang itu bila dea didepan mata .
2: jangan menipu , no no no no ! :)
3 : tolong setia dan hormati orang lain <3

p/s : iloveyou JOE !
EDDY , aku benci kau , same with you , ASAN ! :p
EFA : tolong jangan rosakkan hubungan I kay :)

OLDER POST / NEWER POST