The Sky

Home about Linkies Stuff
28/6/2009 / 27/9/2010 ! Hanya kenangan !
Thursday, June 9, 2011 | 2:17 AM | 0 Bubles
28th JUNE 2011 !


Apakahhhhh ?
Untuk ape aku ingat ? kan ?
BUT , dulu setiap 28 aku akan tunggu !
Cukuplah weeehhhhhhh , aku dh buang kau dari hidup then aku takkan 'jilat ludah aku balik' !
But , aku sentiasa mintak kat TUHAN supaya dea KUATKAN aku !
BECAUSE , setiap kali dea gadoh dengan aku . Aku akan ingat kau !
Aku akan ingat yg kau tk pena sekalipun curang dengan aku ! Aku jer yg selalu buad hal !
NOW , everything is gone !
Kenangan je tinggal !
IMPIAN yg pena kita buad , semua hancussssssss !
Hey , baju kurung yg aku buad waktu hari raya !
Baju melayu yg kau buad waktu hari raya !
Mungkin kea akan same balek lepas nie ?
Mungkin kea , aku akan makan ketupat dari tangan kau ?
Aku bodoh ?
Persoalkan benda yg tk mungkin !
Aku dah terlalu sayang dea !
Aku mintak maaf sebab curang dengan kau dulu and now , I'm very sorry !
Aku tk dapat trime kau dah !
Aku dah milik org laen !
SORRY !
Enddy Putra Iskandar B. Nik Azzlan !
Aku takkan lupakan !
BTW , pokok yg pena terukir nama kita dh pon ditebang oleh pakndak su !
Sorry , dea tk sengaja !
Kau paham kan maksud yg TUHAN bagy tuh . Pokok tuh pon tk nak kite bersama !
END OF THIS !

Next ,

27th SEPT 2011 !


Aku rindu kau !
kau ingat tk tarikh tuh wehhhhh ?
kau ingt tk ?
kau mintak couple kat aku kan ?
erm , kau janji nak setia ! 
but kau tinggalkan aku jugak !
why ?
sebab exgf kau ?
kau kate kau tk bole lupakan dea , then , kau tules status FB lirik lagu "DIA"
OMG !
SUMPAH aku tk bole terima .
Aku da separuh mati sayang kau but kau ?
Errrrrrrrr , patut kea aku ungkit balik ?
Aku sentiasa ingat kenangan kite . Borak pasal nie , pasal tuh .
Tiap2 malam kau call aku !
Aku kejut kau pagi2 nak pegi class !
OMG , miss that time !
BUT , aku da 100% lupakan kau !
Aku taknak bermusuh dengan kau !
Tapi kau nampknye mcm nak je !
Its okayy ! :)
Aku terima !
Muhd Nur Ezwan B. Abd. Rahman !
Aku takkan lupa kenangan kita !


Lastly ,
Semua nie hanya kenangan !
Skrg aku dah dapat pengganti yg lebih baik !
Tapi korang due kne tahu jugak !
Korang due lelaki pertama yg ada kat hati aku paling lama and paling susah aku nak lupaa !
BTW , pengganti korang jauh lebiih baiiiiikkkkkkkkk !
Aku sayang dea and thanks to korang sebab ajar aku erti setia and now aku setia dengan dea !
Alhamdulillah , aku happy !
Insya-ALLAH hubungan kitorang kekal and aku doakan korang jmpe GIRL yg bole sayang korang lebih drpd aku !
Wallahualam ! 
:)




OLDER POST / NEWER POST