The Sky

Home about Linkies Stuff
Errrrrrrrrr , apakah ?
Friday, June 10, 2011 | 3:05 AM | 0 Bubles
Hari nie nak ceciter pasal 2 jenis camera yg agak agak famous lah kat MALAYSIA :D 


NIKON !!!!
Hahahahahaha , aku dah dapat pon pegang kau even org punye .
Takpe lah drpd kempunan kan ?
Heeeeeeeeeeeee ,
Thanks , kak long sebab bagi tyka pinjam kaklong punyaaa !
SUMPAH , aku keciwi (bahasa org kedah_JAKUN)
hAHAHAHAHAAHA , 
Sampah terbuang pon aku amek ,
BUT , cantik gilaaaa hasil dea !
Tunggu kaklong aku upload dulu kay :)
Next ,



Hahahahahahahahahahahahahahaha :D
Lepas PMR , aku nak kau tau !
Maybe aku tk dpaat skrg sebab ayah aku kedukut sangat !
Tunggu je lepas PMR , BUT lepas PMR mesti kau dah lowclass kan ?
NVM , aku beli bnde laen yg sehubungan dengan aku !
Next mehhhh :D ,



Ramai org cakap CANON lagy UP drpd NIKON !
Sebab dea mahal and kualiti dea lagi bagus even murah :D
YEKE ?
Mari kite korek lagi kay !



Gambar nie CANON terbaru , perrrhhhhhhh
Memang unik and tukang reka nie memang creative if tgkp gambar pon terbalik2 and nak secara tinggi pon tk bole if rekaan dea tk mcm nie .
BTW , kite sbgai pengguna ade hak nak comment kan ?
Ngeeeeee :)
Tapi memang betol kot cakap org CANON lagi OK drpd NIKON even ramai yg lebih pilih NIKON sebab mahal ?
Errrrr , ade apa dengan mahal but kualiti tk elok .
Makcik aku pkai NIKON , 2 hari pkai pegy kedai tukar ,
Tuka dengan CANON pulak tuh .
Erm , lantaklah .
Tuh persepsi masing masing !
:) 
Nanti kite dh memiliki nya sendiri , baru kite boleh judge kan .
So , END OF THIS ENTRY :)
BYE (!)


OLDER POST / NEWER POST