The Sky

Home about Linkies Stuff
Baby :( ilydm
Thursday, August 11, 2011 | 1:18 AM | 0 Bubles



Heyhey .
Miss me ?
Its been a long time tk update blog . Yelaa , sebab TRIAL exam lorhh .
Sorry .
Todayy , tk puasa . Haihhhh . Because of that shit period yg memang and WAJIB semua perempuan lalui .
Why lahh kau dtg time nie .
Based on tajuk .
Ermmmmmm , mcm mane nak start ?
Syibra Swedan bin Yahya !!!!!
Kenapa aku sayang kau ek ?
Then , kenapa susah nak buad kau paham !
SHIT lahhhhhh ! *nasib tk puasa 
ILYDFSM lahhhhhhhh !
Sejak akhir akhir nie , malam kite dh tk mc biasa . Kalau tk malam malam kite mesti HAPPY .
Gelak , gurau , manja dgn kau but sejak akhir akhir nie , aku berubah kau pon smae .
Asyik nak gdoh je everytime bile OTP .
OTP kite skrg tk mcm dulu .
Time aku nangis teruk gila gila tuh , kau pujuk mcm tuh .
Kau memang hati batu , tk reti pujuk perempuan .
Erm , aku terima kau seadanya lahhh , but hati aku nie pandai lahh kau jugak kau pujuk .
Hati aku takde lahh keras mane pon , cume bile dipujuk dgn elok , eloklahh dea . If kau pujuk dgn cara yg same , memang lahh dh lali .
Hope kau sedar ape yg patot kau buad . Monday nie anniversary kite kan ?
So , please sayangg
ILOVEYOUDAMNMUCH ohh .
Tak sanggup nak hilang kau . :'(
Aku sayanggg kau even taktau lahhh kau baca nie kea tak . 
Ingat lagu nie :


Gelisah , sesaat saja tiada kabarmu ku curiga .
Entah penantianku takkan sia-sia .
Berikan 1 jawapan pasti .


Sampai kapan aku harus bertahan .
Saat kau jauh disana rasa cemburu , merasuk kedalam fikiranku melayang.
Tak tentu arah tentang dirimu .
Apakah sama yg kau rasakan ?


Walau raga kita terpisah jauh ,
Namun hati kita selalu dekat ,
Bila kau rindu , pejamkan matamu .
Dan rasakan , AKU :)


Kekuatan CINTA kita takkan pernah rapuh , 
terhapus ruang dan waktu .
Percayaan KESETIAAN ini .
Pada ketulusan ,
AISHITERU :')


ILOVEYOUSOMUCH , GEDIKKKK ! <3

OLDER POST / NEWER POST