The Sky

Home about Linkies Stuff
MIMPI-MIMPI INDAH :)
Wednesday, June 20, 2012 | 5:06 PM | 0 Bubles
Weh, kau! Ye kau yg tengah baca tu :)
Stay on kat screen baca sampai habis. HAHA
Stay tau, jangan berani-berani tutup tab ni.
BTW, tadi time mula-mula log in blogeer tak tahu nak update apa sebenarnya. Macam blurr je. 
Pastu start jelah type, tiba-tiba banyak pulak nak cakap ni.
Haritu kan, ada sorang perempuan text aku tau. 
Nama dia maybe *****. Maybe lah, aku tak ambil kisah pun nama kau sapa.
Dia maki aku sebab kacau F**Z. Eh, sorrrriiiii sikit.
Aku tak pernah kacau dia oh, sumpah!-.-
Dia yg datang kat aku, dia yg banyak habis duit kat aku. Pikir sikit eh?
Aku update pasal dia pun sebab ada hal tertentu.
So, perempuan nanti sebelum serang tanya dulu laki kau tuh apa hubungan aku dengan dia. Ni tak, main serang je. Macam orang boyan je kau ni. Kalau lawa takpe aku boleh maafkan lah sebab layak lah nak lawan dengan aku yg tak cantik ni *tapi omey tuh ada*
Lain kali tuh ready kan dulu machine gun yg paling mahal, ni tak pakai senapang angin je.
Marah ni tahu tak?
Nampak tak muka aku tengah marah *muka kejam aku bagi huahuahua*
BTW, laki kau tuh bukan sapa-sapa untuk aku. Dia yg tiba-tiba sent mcg jiwang-jiwang bagai kat aku. Kisah ke aku kalau dia baru keluar lokap?
Tak langsung okay :)
Dia bukan sapa-sapa untuk aku.
Okay ingat tuh? *angkat-angkat kening*
End of this, nanti ada masa kita hapdet lagi kayyy :)
Byebye all <3 muahmuahmuah sikit!


OLDER POST / NEWER POST