The Sky

Home about Linkies Stuff
Hi, please call me back.
Sunday, July 15, 2012 | 1:46 AM | 0 Bubles
 



Hi all! That's very long i left behind my writing in this blog. All because of the busy with my work. Today, I just want to say Hi. I will try to continue my writing after this like before. ^_^
Banyak storrrryyy naK cerita harini.
Semalam kan kan kan? Kita, pyka, sai jual LAKSA. Alhamdulillah laku and habis dijual.
HAHA, penat gila after that nak masuk rumah hantu time last minute Hari KOKO dah nak menutup tirai. Pergi lah kita dengan pyka beratur. Aizat, Harith, Nabil pun masuk dengan kitorang. Then, sampai lagi sorang iaitu Ashraff Mansor. Jauh dia datang semata-mata nak jumpa kitorang *yg sebenarnya aku sorang, hihi*
 Beratur punya beratur tiba-tiba cikgu Shurvas datang and kata dekat budak-budak Kelab yg buat rumah hantu tu, 'I give you all another 5 minutes until 12.30. WTF??
Ada lagi about 3 group before kitorang yg belum masuk and each group ambil masa 10 minutes nak round rumah hantu tu. Bodossssss! -.-
Then, Harith mintak ganti rugi balik. HAHA, buat-buat muka ganas kan? Dapat lah rm24 cash pulak tuh, bukan kupon tau :)
Kitorang pun turun balik pergi gerai kemas-kemas then lepak Asfar. Pastu Harith and Aizat balik tinggal kita, anum, pyka, and Ashraff Mansor :) Then, Ashraff Mansor pun balik. Dalam pukul 3 cenggitu kita and pyka pun balik. Rehat-rehat pastu iron baju sekolah, dalam pukul 5 cenggitu gerak Stadium Bukit Jalil pulak untuk Hari Koperasi Negara. Lambat sampai sebab pyka mandi lama -.- Aiyoooooo. HAHA
Lepas sampai stadium, Zul Hamizan text tanya kita kat mana. Kita pun bgtahu lokasi then jumpa :)
Wahhhhhh, ada Afii sekali. HAHA, membe lama kan? Mizan dah banyak kali jumpa dah :P Jangan marah. Jumpa sekejap, Hi, borak-borak kejap then dorang blah sebab ada hal. Kita kat sini sampai malam. Dalam pukul 7 semua dah berkumpul dan masuk dalam stadium. Kita, pyka, yana, anum and qila dah start bosan kat situ dan mengambil keputusan jalan-jalan kat luar sebab booth kat situ banyak gila dari seluruh negeri kat Malaysia termasuk Saghawak :P After that kita jalan-jalan pastu kena ngorat pulak tu. Tak tahu lah knp maybe semalam Hari Gatal sedunia. Semua mamat kat situ gatal-gata. Kita rasa nak sepak sorang-sorang. Bukan jual mahal tapi cara mengorat yg salah -.- Best lah jugak, tunggu Najib berucap, jalan-jalan, shopping kat situ, manicure. HAHA, macam -macam ada. Dalam pukul sebelas macam tu baru sampai rumah. Terbongkang lah kita dengan pyka kat rumah ni sebab keletihan. None relax drpd pagi, ha amekaw!
So, see ya at the next post :) BYE!


OLDER POST / NEWER POST