The Sky

Home about Linkies Stuff
NEW FRIEND :)
Tuesday, July 17, 2012 | 12:55 AM | 0 Bubles
Assalamualaikum, semuaaaaaaaa :)
Harini nak cerita pasal new friend. He form Sabah, you know :) Kenalan di facebook jugak. Dia dah ada makweeeee. So awak-awk semua tak boleh ngorat dia tau. No no! Nanti kita lastik awak. FYI, baru je kenal dia berapa hari, since dia baik and peramah aku pun macam join je peramah dia tu. Ringan mulut nak story macam-macam hal dekat dia :)
Nama penuh dia adalah, Muhd Azri. Dia tak bagi nama full sebab mak dia larang. Omey kann? HAHA dia stay Sabah so tak boleh lah jumpa for gathering kan? But he is a nice guy. Dia jujur dia ada gf. Kalau laki lain entah apa merepek kan? Okay this is him :)


 


COMEL KAN?

HAHA, dear new friend hope kita kawan sampai bila-bila. Even kita baru kenal dah byk bg nasihat :) Welcome to my life!
sorry curi gambar awak eh? Hihi


 CREDIT TO : Are Day a.k.a Muhd Azri :)
p/s : sorry lah tak mintak izin okay? bf saya confirm marah lah ni but awk ckp dlm relationship mesti lah kena pandai jaga :')
 

OLDER POST / NEWER POST