The Sky

Home about Linkies Stuff
NOBODY'S PERFECT ;)
Saturday, August 4, 2012 | 8:26 AM | 0 Bubles
Assalamualaikum ebelibadiiiiiiiii. Haii, harini rasa macam nak try font ni. Idk why, heeeee :) Menggedik jeh kan saya ni? Kalau font ni cantik and senang buat orang rabun baca, so Tyka akan tukar pakai font ni untuk post seterusnya ^^ OKay, today happy plusss frust sikit :') Sebab? Semalam abang balik then I miss him so much :') Second, tak dapat join Orin's Family Gathering today atas hal tertentu. Hal tertentu tuh ialah berbuka puasa dengan family paksu, abang, paklang dengan makngah. Yelaaaaa, ramai kan? Gila babeng ramai tadi. Riuh gila kat restoran tuh rasa macam nak baling pinggan kat sorang-sorang suruh diam oh! HAHA xD Tyka punya sampai lewat sebab rumah kitorang paling jauh lah weh! Yelaaaaa, Bukit Jalil ke kg baru doh ==' sampai jeh situ, perh ramai SIAL! Penuh satu restoran tu. Abah cari paksu and tak jumpa dorang, lastly abg call cousin aku, Maisara. Dia angkat and ambil kitorang kat entrance Chop & Steak. Hihi, rindunyaaaa kat hang weh ^^ Rinduu baby Qistina dengan Rania. They so awesome tonight. Kita dengan abang kita pkai grey. Hihi, makan makan punya makan tak ingat langsung nak snap picture oh. HAHA, harap jeh paksu bawak dslr dia tapi APTB. Planning nak pergi downtown Shah Alam, last minute pulak paksu ada hal and kena pergi N.9 malam ni jugak. So, lepak kat situ sampai pukul 9.30 macam tu. Abang ikut paksu pergi N.9 sebab nak jumpa ijoy. Alaaaaa, kita pun rindu Ijoy jugak. Nak jumpa jugak, scandal gua babe! Lahai, nak buat lagumana, dah terpaksa. Biaq piiii lah sana. BTW, puasa punya puasa lagi berapa minggu nak raya kan? Kita dah buat kuih raya dah, awakkk? Hihi, nanti kita share-share okay? Anyway, tadi ada lah snap dua tiga picture Tyka tapi buruk yang amat. Walaubagaimanapun, tetap nak share dengan korang muka yg tak berapa nak cantik niiii : Here you areeee


Peace korang! Tak edit tau niii? Original punyaaaaaa. Gemuk kan saya? Decide nak pakai pashmina then abah kecoh dah lambat. Tyka grab jelah tudung niii. 


Ayu tak kita? Kan kan? Kita pandai masak, pandai nyanyi, pandai buat kuih. Macam-macam lah. Ada gaya seorang isteri solehah tak? :P Kdahdiam! Time ni dalam kereta, adik snap kan ^^ Thanks ami :D 


OLDER POST / NEWER POST