The Sky

Home about Linkies Stuff
22121
Tuesday, October 23, 2012 | 5:57 AM | 0 Bubles

Hey, everybody ;) Wahhh, besar kan font hari ni? Yeah, actually nak tukar template and all that rubbish things but esok last exam paper. Sempat update je post baru ni. Hihi, dah malas nak bermadah lagi. Merepek meraban je banyak. Okay tonight banyak story sebenarnya but satu-satu lah. Okay? Boleh? Kcun :* nak setepek! Butttt wait, why aku rasa font ni besar semacam? Nemind! Hmph, first of all pasal budak sekolah tyka. Yeah, nak tahu nama dia? Boleh bagi full name lah ---> Muhammad Dinie Bin Johar!! Yeahhhh, yes he is a guy! Hm before this we're just being a good friend. Almost everyday lepak, gossip together but idk why starting from this year dia punya acting tu lain macam. Like how he is dia memang berlagak since dulu, but sekarang ni worse than before :3 Aku pun tak tahu kenapa. Dia dengki, dengki dan dengki dengan aku. Aku pelik, nak kata aku kaya takkkk! Alaaaa, anak askar pencen je punssss :3 Lainlah dia anak PK KOKO sekolah aku kan? Sejak dia berkawan dengan bitch sekolah aku, dia lain macam tahu? Pasal aku lepak Zouk Club pun nak bising. Its just like a CAFE okay? Memang ada pub kat situ, but still dia ada lounge and everything mcm Hardrock Cafe tu. Apa sakai siak? Hahaha, dia tu berlagak HOT but since kitorang kawan dengan budak HOT juga baru nak terhegeh dekat kitorang. Bila kitorang pakai iPhone baru nak berkawan dengan kitorang. Macam babik! Repeatttt, BABIK. Kesian that 'babik' asyik kena dengan aku. Kan? Okay done! Second story is about 'tutttttttttttttttttttttttttttttttttttttt' Yes! 'Tuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt' Hahahaha, dia stalker belog aku? Ksegan actually? Dulu teringat dia suka baca blog aku yg ada post pasal dia. Now, hanya mampu story pasal orang lain. Dah tak berani dah nak kaitkan dengan dia. Kang teringat apa dia buat dulu? Hm tak marah pun. Dah takdir. Hihi setiap peristiwa tu ada hikmahnya. Kan? Pengalaman tulah mematangkan aku dalam hubungan dan sedar yg mana 'kaca' dan yg mana 'permata'. Alhamdulilah, kalau aku teruskan hubungan dengan dia mungkin masing-masing bergaduh je. Aku, ego. Dia, panas baran. Ada hikmah Tuhan dah bagi tu. Kita hanya mampu merancang, Allah menentukan. Salam cinta dan rindu, assalamualaikum :*

OLDER POST / NEWER POST