The Sky

Home about Linkies Stuff
SAYA SUKA SAYA SUKA *meimei*
Thursday, October 4, 2012 | 9:00 AM | 0 Bubles
Assalamualaikum wahai pembaca-pembaca sekalian. Hari ini 4 October 2012 saya baru sahaja kehilangan seorang abang. Boleh dikira waris lelaki keluarga Haji Saad. Arwah meninggal dunia kerana kemalangan langgar lari yg berlaku di Permas Jaya, Johor Bharu. Buat waktu sekarang, kes masih dalam siasatan dan 'pembunuh' abang masih sedang dalam pencarian. Pemandu lori tu sangat tak bertanggungjawab. Sayangnya, saya tak dapat menghadiri upacara pengebumian along sebab atas dasar tertentu yg tak dapat dielakkan. Tak apalah, dah selamat dan selesai pun segala urusan. Full stop :') Seterusnya saya nak cerita hobi baru saya yg baru sahaja dimulakan beberapa jam yg lepas, iaitu meng-edit gambar. Ini semua adalah hasil saya berjangkit dengan saudara Adi ==' Saya tengok dia edit gambar macam seronok je. Jadi, apa salahnya saya mencuba? Iya tak iya juga. Anda ingin lihat hasil dari apa yg saya edit. Inilah hasilnya, nikmatilah:

Sebelum di-edit. Comel tak saya? Mari kita lihat hasilnya ~

Inilah hasilnya. Tidak begitu cantik. Kan? Saya bukan edit sebab nak cantik, saja je nak promote Twitter tu. Ececeh :* Bukan nak jadi twitpemesh ni ha. Tak hingin pums ~ Mahu lihat lagi? BAYAR lah. Ingat suka suka hati tengok free? Mana cantik? Saya pun ada buat cover video, lagu Down To Earth - Justin Bieber :* Nak tengok? :P lain kali lahhh. Maaf, ada masalah teknikal sikit :)


OLDER POST / NEWER POST