The Sky

Home about Linkies Stuff
TYJOE :*
Sunday, November 11, 2012 | 8:13 AM | 0 Bubles

Hello guys ;) Not only guys but girls also. Did you all know him? Yes, he's mine okay! Only mine (!) Kami baru balik merayap :') Hari-hari kalau boleh nak jumpa. Harap berkekalan lah sampai kami kawen. Sumpah kita sayang dia gila. Dah macam suami kita dah dia nie, balik kerja ambil kita then bawak kita pergi makan. Tadi belanja kita makan, sumpah kita segan and bersalah gila. Dia tak ada duit pastu kita boleh tibai makan macam-macam. Nak guna duit sendiri, dia marah. Habis tu nak buat mcm mana? Hm kita sayang dia gila babeng ar :'/ Tak nak dia dgn perempuan lain lepas apa yg dah terjadi nie. Thanks sebab trust cyg tau ab? Ab percaya cyg lebih dari Aida sial tu fitnah cyg mcm mcm. Harap ab akan tanya cyg dulu. Ab thanks for today!! Bawak cyg jalan-jalan paling best kat Condo Ijat tu. Tenang, feeling macam tepi pantai kan? Hihihi semua impian budak-budak kita selama ni tercapai oh :') Ada lagi satu je tak tercapai, KAWIN. hikhik bye ~ that's all for today.

OLDER POST / NEWER POST